Op zoek naar stalen frame tafel laten maken?

stalen frame tafel laten maken

Reacties webside Adri-lassen-en-montage.nl.
ik zou graag een staand frame laten maken waarbij het onderstel een dragende functie heeft en in het bovenstel glas gezet kan worden. Dit als een soort verhoogde vitrine op eenzelfde stalen frame. de hoogte van de vitrine zou ongeveer 1.00 tot 1.10 meter dienen te zijn en het frame zelf ook dezelfde afmetingen.
Work - b-artvanlierop. Mark. Mark.
Hondenmand van een oud olievat, bespoten met koperkleur en afgewerkt met een rubberen rand. Ruimtelijke kast met doorstekende houten planken en stalen frame. Eikenhouten eettafel met robuust U-frame onderstel. Tafel met opgeknapt tafelblad en stalen X-frame stalen onderstel. Stalen kozijn voor een zware antieke deur. Tafelblad van een oude boerderijdeur. Robuust dubbel U-frame onderstel. laswerk, reparatie constructie. KUNST en TEKENINGEN. Ik laat mijn fantasie zijn gang gaan als het gaat om grote of kleine kunstobjecten en tekeningen. Je kunt door mij unieke prijzen laten maken, voor bijvoorbeeld een biljarttoernooi, een persoonlijk beeldje, een object voor in je tuin.
Onderstellen voor uw tafels Groothandelsprijzen Okido B.V.
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Mocht u geen cookies accepteren, dan kunt u op Instellingen klikken om deze optie te kiezen. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren.
Stalen onderstel op maat.
free bootstrap themes. De stalen onderstellen die wij leveren zijn steeds tot in de puntjes afgewerkt. Lassen worden mooi geslepen, gevijld en eventueel warm gestookt. Het staal kan op professionele wijze worden gezandstraald en gepoederlakt. Alle RAL kleuren zijn mogelijk.
Maatwerk stalen tafelpoten - Stalen poten op maat.
Home Maatwerk stalen tafelpoten. Tafels uit voorraad. Stalen poten op maat? We weten hoe vervelend het is om lang op een bestelling te moeten wachten, daarom leveren we een ruim assortiment stalen poten uit voorraad. Op dit moment hebben we meer dan 70 verschillende soorten!
Met de handgemaakte industriele tafelpoten en industriele tafelonderstellen - Industriele tafels.
Onze losse industriële tafelpoten en tafelonderstellen worden gemaakt uit speciaal geselecteerde stalen profielen en gelast door gekwalificeerde lassers, deze vakmensen zorgen dat u een echt kwaliteitsproduct krijgt wat er niet alleen mooi industrieel uitziet maar ook veilig is. Al onze bevestigingsplaten worden op hoogwaardige industriële lasers gesneden zodat u zeker bent dat de maatvoering klopt. Door te werken met sleufgaten in de stalen bevestigingsplaten kan het hout blijven werken en worden scheuren of vervorming van uw tafelblad beperkt. De industriële poten worden eerst door ons uitvoerig getest voordat wij ze op de markt brengen zodat u zeker bent van een hoogwaardig product. Voor onze industriële tafelpoten hanteren wij een standaard hoogte van 73cm. Met deze hoogte kunt u vrijwel elke stoel aan de tafel plaatsen. Ook bij verschillende tafelblad diktes komt u vrijwel altijd op een ergonomische hoogte uit. Mocht u alsnog een andere hoogte willen bieden wij bij verschillende industriële tafelpoten de optie om de hoogte aan te passen, deze hoogte wordt dan speciaal voor u gemaakt. Daarnaast bieden wij de optie maatwerk bij ons industriële U onderstel, deze tafelpoot kunt u op uw gewenste breedte en hoogte laten maken.
Blog - Laswerken Bellon - Ijzersterke metaalbewerking.
Om u een goed idee te geven van hoe uw tafel er met stalen poten zal uitzien, maken we een gedetailleerde tekening en offerte op. Na goedkeuring daarvan wenden we al onze ervaring, vakkennis en flexibiliteit aan om het perfecte stalen onderstel voor uw tafel neer te zetten.
Welk materiaal voor onderstel? en waar laten maken? Zeewaterforum.info.
Als je het goed wilt doen zou ik voor een stalen frame gaan gemaakt van buisprofielen. Dit is, mits goed behandeld, duurzaam en stijf. Hout daarentegen is en blijft een natuurprodukt en blijft dus werken kromtrekken bijvoorbeeld. Wil je dit stabiel maken zal je het goed moeten verstevigen scharen En hout is ook niet goedkoop. Zoek een ijzerhandel en laat zo'n' ding op maat in elkaar lassen. Behandelen met zink primer of nog mooier laten poedercoaten.
Stalen onderstellen - Zwaartafelen Made in Holland.
Ons staal wordt altijd behandeld met een coating zodat je gerust kan tafelen zonder vlekken in je kleding. Een stalen frame is een optie als onderstel voor een tafel, maar we maken ook geregeld kasten met een stalen frame. Dat staat in combinatie met een bijpassende industriёle tafel geweldig. Een stalen onderstel voor je tafel of frame kast is een vak apart en wij doen er alles aan om hoogwaardig staal te leveren. Op het gebied van lassen, maar ook in de afwerking van het staal.

Contacteer ons

stalen frame tafel laten maken
stalen poten laten maken
stel je eigen tafel samen
tafels horeca
tafels op maat laten maken
teak boomstamtafel
teak boomstam tafel
tuintafel op maat laten maken
voordeeltafels