Op zoek naar salontafel op maat gemaakt?

salontafel op maat gemaakt

Ben je op zoek naar een eiken maatwerk eettafel of salontafel - Steiken Meubelen - Steiken meubelen.
Ben je op zoek naar eiken salontafel op maat in het rond, vierkant, rechthoekig of ovaal maar kun je niet vinden waar je naar op zoek bent? Onze maatwerk salontafels worden geheel met de hand gemaakt en zijn van hoge kwaliteit te noemen.
Eiken tafelblad - OP MAAT - rustiek foutvrij eikenhout, Voordelig Online! EIKENvakman.
Daarnaast bieden wij mooie eiken boomstam rand tafelbladen, ideaal geschikt voor een robuuste, natuurlijke levendige uitstraling. Ook onze boomstam tafelbladen bestelt u in diverse afmetingen en lengtestaffels eenvoudig snel voor de beste online prijs! Eikenhouten tafelbladen van 3 tot 6 cm, van subtiel tot robuust! Bij EIKENvakman.nl vindt u eiken tafelbladen in diverse diktes, van 3 tot 6 cm. Naast de totale optische dikte is er ook nog sprake van tafelbladen met een dikte uit 1 plank laag of meerdere lagen en tevens is er onderscheid te maken tussen een massief eiken tafelblad en een opgedikt eiken tafelblad. Wij lichten deze verschillende mogelijkheden graag toe. Een bladdikte kan bestaan uit 1 planklaag, maar kan ook gerealiseerd worden door meerdere planken die op elkaar verlijmd worden. Zo vindt u bij eikenvakman.nl massieve tafelbladen van 3 cm en 4 cm dik die 1-laags massief zijn, maar ook tafelbladen van 4 cm die 2-laags massief zijn. Daarnaast bieden wij diverse opgedikte tafelbladen aan, waarbij de dikte optisch massief lijkt, maar deze of van binnen hol, of van onder minder dik is. Met een opgedikt tafelblad combineert u een dik eiken tafelblad voor een scherpe prijs. Diverse afwerkingen bewerkingen, voor een eiken tafel met bijzonder accent!
Houten Salontafels op Maat - Topkwaliteit Salontafel.
De salontafel wordt zo ontworpen dat het één geheel vormt met de rest. Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden voor houten salontafels op maat dan kunt u direct online een offerte aanvragen. U krijgt zo een inzicht in de mogelijkheden en kosten voor een op maat gemaakt interieur stuk.
Salontafels van glas, hout, keramiek in modern design op maat gemaakt Lineo - Moderne Interieurs.
Zowel in rechthoekig, vierkant als rond zijn er vele modellen. Ook kunt u bij ons aangeven welk formaat u wenst, zodat een salontafel op maat gemaakt kan worden. Functionele tafels met opbergruimte voor afstandbediening of tijdschriften of voorzien van lades.
BoxWorx - De woonwinkel voor een op maat gemaakt interieur.
BoxWorx ontwerpt en vervaardigt unieke stijlvolle meubels. Altijd met passie en handgemaakt. GA DIRECT NAAR DE SHOP. Onze favoriete interieur producten. Opties selecteren Details. TV meubel CAMBER. € 1.595,00, - € 2.660,00., Opties selecteren Details. € 3.695,00, - € 6.495,00., Toevoegen aan winkelwagen Details. Opties selecteren Details. Kast - Roomdivider PRONK. Opties selecteren Details. € 685,00, - € 795,00., Opties selecteren Details. Bowl van paper mache. € 35,00, - € 54,00., Opties selecteren Details. € 935,00, - € 1.110,00., Opties selecteren Details. BINGA BASKET EARTH- ZIMBABWE. € 21,00, - € 67,00., Opties selecteren Details. € 660,00, - € 1.345,00., Opties selecteren Details. € 1.525,00, - € 1.635,00., Opties selecteren Details. Tafel STONE unique. € 2.070,00, - € 2.790,00., Opties selecteren Details. € 845,00, - € 915,00., HAND VERVAARDIGDE MEUBELS OP MAAT VOOR EEN PASSEND INTERIEUR.
Salontafel - Bijzettafel op maat gemaakt. Goedkoop en snelle levering.
Voor sommige is het dan ook een bijzettafel of juist een salontafel. Makkelijk voor een drankje, je telefoon of afstandsbediening. De prijs van de lampe bepalen we samen. Er zijn te veel mogelijkheden en wensen. Informeer snel wat wij voor je kunnen maken. Op maat gemaakt.
Tafel op maat - Samosa - Ontwerp op Maat.
In onze showroom laten we zien wat de mogelijkheden zijn. Met uw wensen en inspiratie gaan we aan de slag om een tafel te ontwerpen. We hebben al veel tafels die exact volgens wens op maat gemaakt zijn. Al deze ervaring nemen we mee om u een mooi voorstel te doen. Als het eerste ontwerp af is, sturen we u een tekening en fotorealistische 3D afbeeldingen. Aan de hand hiervan kunt u nog wat laatste details met ons afstemmen. Als u akkoord bent, gaat het ontwerp naar onze werkplaats om geproduceerd te worden. De bouw van uw tafel. In onze werkplaats maken we uw ontwerp. Wanneer het akkoord gegeven is, wordt het materiaal voor uw tafel zorgvuldig geselecteerd uit de voorraad. We gebruiken hout en staal van hoge kwaliteit, wat uiteindelijk zorgt voor een kwalitatief hoogstaande tafel.
Teak salontafel op maat.
Door hier opnieuw teak salontafels op maat van te maken - en uiteraard al onze andere meubelen - geven wij dit hout een tweede leven. Een groot voordeel van een teak salontafel die op maat gemaakt is van gerecycled hout is, dat er hiervoor geen nieuwe bomen gekapt hoeven te worden.
Eiken salontafels met metalen of houten onderstel.
Boomstamtafel trapezium poot. Eiken tabletten maatwerk. Salontafels op maat gemaakt met de keuze uit een metalen of houten onderstel. Vraag hier uw gratis offerte aan. Atelier: Bedrijvencentrum De Brug. Lodewijk De Raetlaan 5, loods 3. Telefoon: 0476 42 03 41.

Contacteer ons

eettafel op maat te laten maken
eiken tafelblad laten maken
eiken tafel laten maken
eiken tafel op maat
epoxytafel
ronde tafel op maat
salontafel laten maken
salontafel op maat gemaakt
salontafel op maat laten maken