Op zoek naar keukentafel op maat?

keukentafel op maat

Een tafel op maat gemaakt - Arp Design.,
Een eettafel vormt vaak de spil in het huis. Je eet er aan met familie of vrienden, er wordt aan gewerkt, gelezen of spelletjes gedaan, iedereen gebruikt hem anders. De perfecte tafel is dus heel persoonlijk. Ben je bovengemiddeld lang of juist heel klein? Dan wil je misschien onze standaard tafelhoogte van 75 cm laten aanpassen. Ook kunnen we bijvoorbeeld het tafelblad aanpassen zodat je er gemakkelijk met een rolstoel aan kan zitten. Is de maat goed, maar wil je een kleur die wij niet standaard aanbieden? Ook dat kan. We denken graag met je mee over de mogelijkheden voor jouw tafel op maat. Onze producten worden in Nederland gemaakt door te allerbeste vaklui die in de werkplaats ter plekke de maatvoering aan kunnen passen aan jouw wensen. Er is dus veel mogelijk! Je bent op afspraak van harte welkom in onze showroom voor persoonlijk advies. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.
keukentafel op maat
keukentafel op maat bestelt u eenvoudig bij QATRINA.
keukentafel op maat. QATRINAlevert houten panelen, boomstamtafelbladen, tafels en houten tafelbladen op maat tot op de millimeter nauwkeurig, in elke gewenste vorm, afmetingen afwerking. Standaard bieden wij licht rustiek eiken in doorgaande lamel, in vingerlas en extra rustiek eiken boomstambladen met of zonder schorsrand.
Van Tafel - Massief houten eettafels op maat gemaakt.
Tafels om aan te eten, te werken, verhalen te delen of ze aan te horen. Je herinneringen op te halen of gewoon even weg te dromen. Ook bij jou staat je tafel op een centrale plaats in je huis. Het is de plek waar we samen komen, elkaar ontmoeten en tijd hebben voor elkaar. Dat zijn de waardevolle momenten van de dag! Hier staan we graag even bij stil. Van Tafel heeft aandacht voor dit moment en helpt je bij het maken van de juiste keuze in jouw interieur. We weten hoe belangrijk deze plek is en komen graag tot het beste advies! Laat je inspireren of plan een bezoek aan onze toonkamers in Oirschot. Bij Van Tafel maken we al jaren tafels. Onze ervaring nemen we telkens mee bij het samenstellen van de volgende tafel. Geen enkele tafel is bij ons gelijk aan de vorige. Vakkundig, gedreven mensen die met passie ontwerpen, hout bewerken en op de hoogte zijn van de laatste trends en styling. Elke tafel wordt met liefde gemaakt in onze werkplaats in Oirschot! Maatwerk in onze Collectie is onze standaard. In the spotlight. Volg ons en maak kans op een tafel op maat.
Tafel op maat? Groot assortiment tafelbladen en onderstellen.
De tafelbladen van MV Kantoor zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Denk aan een tafelblad voor een bijzettafel, vergadertafel of ronde tafel. De meeste tafelbladen zijn vervaardigd uit melamine. Melamine staat bekend om zijn kleur vastheid, slijtvastheid, weerstand op scheurvorming en is gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken.
Tafel op maat gemaakt Oud is Nieuw Biddinghuizen.
Over Oud is Nieuw. Voor een tafel op maat ben je bij ons aan het juiste adres. Wij maken tafels voor binnen en buiten. Oud is Nieuw is gespecialiseerd in het opknappen van oude meubels en maakt meubels op maat.
Tafel op maat laten maken - De Tafelfabriek. Tafel op maat laten maken - De Tafelfabriek.
Veel gestelde vragen. De Tafelfabriek in Belgie. 100 NL product. Beleef onze showroom. Montage verzending: gratis! Tafel op maat laten maken. De Tafelfabriek Tafel op maat laten maken. Tafel op maat laten maken. Een tafel die precies bij u past.
Uw tafel en meubels op maat gemaakt Tafelmaat West-Vlaanderen.
De referentie voor meubeldesign. Wij bieden maatwerk met kwalitatief hoogstaande producten. De eettafel vormt een essentieel onderdeel van uw interieur. Tafels zijn als kunst, U moet ervan houden. U vertelt ons uw wensen en wat u van ons verlangt, wij luisteren en stellen vragen. Wij proeven de sfeer en raken geïnspireerd. Wij zetten uw wensen om in beelden. U geeft aan wat u wel en niet aanspreekt en wij verfijnen de opdracht.Met schetsen, tekeningen en stalen nemen we u mee naar uw nieuwe interieur. TAFEL.MAAT staat voor sfeer en uitstekend comfort. Tijdloze, stijlvolle design. Zo heeft u dus gegarandeerd een authentieke tafel en bijhorende stoelen met pure. Kortom een Tafel met een ziel, een eerlijk product, voor een eerlijke prijs. Eerlijk massief hout, stoer staal, prachtig leer, goede ontwerpen en natuurlijke kleuren smeden tot een prachtig geheel. Met TAFEL.MAAT gaan we voor een persoonlijke aanpak. U wordt betrokken in het volledige ontwerp van uw meubels. Dit van ontwerp tot plaatsing. UNIEK EIGEN ONTWERP. Bij TAFEL.MAAT is elk ontwerp uniek in zijn soort. U bezit een uniek meubel volgens uw wensen. BIJ TAFEL.MAAT MAKEN WE. ALLES OP MAAT.
Houten tafel op maat Tafels op maat laten maken. Facebook. Instagram. Twitter.
Een tafel op maat laten maken heeft vele voordelen. Heeft u een ruimte waar u een hele grote of juist kleine tafel wilt zetten? Moet deze tafel aan een aantal speciale vereisten voldoen? Een tafel op maat biedt dan vele uitkomsten. Onze tafels kunnen in vele lengte- en breedtematen worden gemaakt en kunnen variëren van hoogte. Zo heeft u dus altijd een tafel waar u blij van wordt. De tafels die wij maken kunnen gemaakt zijn van oud eikenhout en andere materialen. Hieronder beschrijven wij van welke houtsoorten wij nog meer tafelbladen produceren. VERSCHILLENDE MATERIALEN VAN EEN TAFEL OP MAAT. Boomstamtafels: Elke boomstam is uniek en hierdoor zijn alle boomstamtafels dat ook. De tafels die wij van boomstammen maken zijn gemaakt van hout dat wij met zorg in Nederland selecteren, zagen, drogen en verzorgen. Onze tafelbladen van boomstamtafels kunnen één- en tweedelig zijn. De tweedelige varianten hebben meer mogelijkheden qua breedte. Een tabel met standaardmaten en prijzen kunnen wij u niet geven van de boomstamtafels. De boomstamtafels zijn namelijk alleen op aanvraag te bestellen.
notenhouten tafel op maat gemaakt. ovaal, rechthoek of rond.
Deens ovale tafels. Deens ovaal eiken. Deens ovaal noten. Model Le Havre. Model Frjemd rechthoek. Veel gestelde vragen webwinkel. Klanten vertellen videos. Kops eiken ovaal. Kops eiken rechthoek. Kops eiken rond. Eiken 8 hoek. Kops eiken vierkant. Sfeer fotos stoelen. Losse stoel wieltjes HE design. Eiken Tv kasten. Eiken Dressoir kasten. Balies en toonbanken. Keukens op maat. Tweedekamer Den Haag. meiinoar meidwaan vignet. Gemaakt in Nederland.

Contacteer ons

houten eettafel laten maken
houten tafelblad op maat laten maken
houten tafel laten maken
houten tafel met houten poten
houten tafel op maat laten maken
houten tafels op maat
houten tafels op maat gemaakt
keukentafel op maat
laten
laten maken
lengtemaat maken
maat