Op zoek naar houten tafel op maat laten maken?

houten tafel op maat laten maken

Eiken eettafel op maat laten maken Kas20.
12 mei 2020. Eikenhouten tafel stalen poten. 6 mei 2020. Carrara of Nero Marquina marmeren tafel. 6 mei 2020. Eiken tafel kleuren. 6 mei 2020. Eiken eettafel op maat in alle vormen. 6 mei 2020. Werken bij Kas20. In de media. Bel nu: 020-2101966. ma t/m vr: 8.00-17.00, za: 10.00 - 17.00. 1424 NW, De Kwakel. Ma 10.00 - 17.00 uur. Di 10.00 - 17.00 uur.
houten tafel op maat laten maken
Eettafel - Wortman meubelen.
De kersenboom is bijvoorbeeld een lage boom waardoor er geen lange planken in kersenhout zijn. Bent u op zoek naar een bepaalde eettafel? Kom dan eens bij ons langs. We informeren u graag over de verschillende mogelijkheden van onze eettafels. Voor een op maat gemaakte tafel is niet alleen de houtsoort belangrijk maar ook het gewenste model en het aantal stoelen dat u wilt plaatsen rond de tafel. Hebben deze stoelen armleuningen? De hoogte van de tafel wordt hier op gebaseerd. Heeft u een specifiek idee voor uw eettafel? Kom langs en informeer naar onze maatwerk mogelijkheden. De houtsoorten die wij veel gebruiken zijn: teak hout, eikenhout, kersenhout, notenhout. Maar andere houtsoorten zijn uiteraard mogelijk. Eettafels zijn mogelijk in alle afmetingen en vormen en een diversiteit aan onderstellen. Massief tafelblad met industrieel onderstel. Boomstam eettafel met wit onderstel 174311. Boomstam eettafel met een wit gespoten onderstel. Deze eettafel is de basic uitvoering. Eettafel met stalen frame 172102. Deze eettafel is een grote robuuste tafel. Hij heeft een stalen frame en X-poot. Eettafel, bank met snijwerk 174006. Een houten eettafel met twee banken. De banken kunnen we maken met rugleuning en zonder rugleuning.
Eettafel op maat - Leven in Stijl.
Na eerder al een tafel en een tv meubel bij Leven in Stijl te hebben aangekocht hebben wij wederom een prachtige eettafel laten maken. Na bezoek aan de gezellige en inspirerende showroom hebben wij de tafel samen laten stellen. Vorige week is de tafel bezorgd en deze is precies zoals we voor ogen hadden. Het resultaat is prachtig! We zochten al een tijd naar een passend meubel waarin we al onze CDs die eerst in losse mandjes rondslingerden en LPs pasten. We kwamen uiteindelijk bij de website en showroom van Leven in Stijl in Alkmaar uit. Indeling van de kast zelf bedacht en het was een heel gepuzzel met de binnenmaten, maar ik werd goed geholpen. Vorige week dinsdag hebben wij onze LP/CD/TV kast op maat en 3 boekenplankjes in notenhout ontvangen en het zag er meteen heel mooi uit! Maar het was ook nog spannend of al onze LPs en CDs echt zouden passen zoals ik had bedacht, en dat is gelukt. We zijn heel blij met ons mooie meubel, super tevreden! Een fantastisch bedrijf ze, hebben een tafel op maat gemaakt een die ik zelf had ontworpen.
Eiken tafels op maat - Het Ambacht Losser: daar moet u zijn voor eiken tafels op maat.
Ze weten wat er wordt gevraagd en ze kunnen de wensen van de klanten vertalen in pasklare concepten. Er is veel vraag naar onze eiken tafel. De uitstraling van het hout dat wij gebruiken is warm en mooi. Het geeft onze eiken meubelen een karakteristiek uiterlijk. Wij steken onze handen uit de mouwen voor de klant. In iedere opdracht steken wij onze ziel en zaligheid. Het Ambacht Losser staat voor vakmanschap en toewijding. Wij hebben in de loop der jaren een naam opgebouwd en doen er alles aan om die keer op keer waar te maken. Behalve houten tafels kunt u bij Het Ambacht Losser onder meer stoelen en zitmeubelen vinden. Wij hebben een grote en gevarieerde collectie. Veel van onze meubels worden vervaardigd in onze eigen meubelmakerij. Daarnaast hebben wij een standaard collectie. In onze showroom zijn onze meubelen op sfeervolle wijze uitgestald. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Zie hier meer over onze.: Wilt u meer informatie over eiken tafels die op maat gemaakt zijn of ons bedrijf?
Scandinavische en industriële houten tafels op maat PURE Wood Design.
Vanaf € 1.195,00., Brandal industriële tuintafel steigerhout/stalen frame. Aandachtspunten bij dit product: Het frame bestaat uit 1 geheel. Vanaf € 1.195,00., Dalvik industriële salontafel steigerhout/stalen onderstel gesloten. Vanaf € 505,00., Dalvik industriële salontafel steigerhout/stalen onderstel gesloten. Aandachtspunten bij dit product: De framedikte is 25x25 mm. Vanaf € 505,00., Eikenhouten tablet op eigen kast. Vanaf € 195,00., Eikenhouten tablet op eigen kast. Heeft u een kast die u graag in een nieuw. Vanaf € 195,00., Ekberg eikenhouten eettafel/onderstel met schuine poten. Vanaf € 1.285,00., Ekberg eikenhouten eettafel/onderstel met schuine poten. Aandachtspunten bij dit product: Het frame bestaat uit 1 geheel. Vanaf € 1.285,00., Ekberg steigerhouten tuintafel/onderstel met schuine poten. Vanaf € 1.195,00., Ekberg steigerhouten tuintafel/onderstel met schuine poten. Aandachtspunten bij dit product: Het frame bestaat uit 1 geheel. Vanaf € 1.195,00., Eldalen outdoor bank uit steigerhout met blokpoten. Vanaf € 485,00., Eldalen outdoor bank uit steigerhout met blokpoten. De bank van steigerhout is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Vanaf € 485,00., Falkenberg ellips tafel eikenhout/kruispoot. Vanaf € 1.625,00., Falkenberg ellips tafel eikenhout/kruispoot. Aandachtspunten bij dit product: Het frame bestaat uit 1 geheel. Vanaf € 1.625,00., Falun salontafel ingelegd eikenhout met stalen frame.
Tafels met maatwerk design. Massief hout, gecoat staal Houtmerk.
Bij een aantal maatwerk tafels zoals eettafel Split bestaat de mogelijkheid om het blad op aanvraag op een dergelijke manier te laten bewerken. Veel voorkomend is het rechthoekige, massief houten blad. Voor veel tafels zoals designtafel Still de ideale vorm en perfect aan te sluiten op een keukeneiland, of parallel te plaatsen aan de wand in de woonkamer. Waar de maatwerk tafel Dani of de stoere Bold tafel massieve balken als tafelblad hebben, heeft rechthoekige eettafel Echo een werkblad waarin het stalen onderstel is geïntegreerd. Ovaal tafelblad met verjongde afwerking. Liever een ovale tafel in huis? Ga dan voor een Lino tafel op maat, of tafel Split met een ovaal tafelblad. De ovale Lino is een designtafel waarbij het tafelblad eveneens in Fenix materiaal kan worden gemaakt, een nanotech materiaal met bijzondere eigenschappen.
Tafels op maat van hout of staal vind je bij Old BASICS! Old BASICS.
Stalen tafels op maat. Wil jij een stoere tafel van staal op maat laten maken? Zowel voor de liefhebber van industriële meubels als in een Scandinavische stijl, maken we prachtige maatwerk tafels met een stalen onderstel. De tafels worden met de hand gemaakt.
Tafels - Houtambacht.
De massieve en samengesteld massieve tafels van Houtambacht worden allemaal op maat gemaakt. Zowel de afmetingen, de vormgeving als de kleurstelling van onze eikenhouten tafels worden naar uw wensen uitgevoerd. De reeks tafels op de website zijn een selectie gerealiseerde ontwerpen waarop uw tafel kan gebaseerd worden. Uiteraard zijn andere ideeën of voorbeelden verwerkbaar in een nieuw en persoonlijk ontwerp.
Tafel op maat - Van Staal.
Eiken eettafel met stalen frame. Stalen onderstel bartafel. Grote stalen vergadertafel op maat. Grote stalen eettafel op maat. Stalen onderstel met staalplaat. Stalen onderstellen met massief eiken blad. Stalen tuintafel en bank met Kebony hout. Stalen onderstel tafel met bank. Stalen onderstel tafel met bank. Stalen onderstel tafel met bank. Stalen onderstel tafel met fijne kokerprofielen. Eiken tafel met stalen frame. Eiken tafel met stalen frame. Stalen tafel met zwevend blad. Stalen tafel met zwevend blad. Stalen tafel en bankjes met steigerhout. Stalen onderstel op wielen. Schuine stalen tafelpoten. Lange witte eettafel 3 meter lang. Lange smalle bureautafel met steigerhouten blad. Lange stalen tafel met steigerhouten blad. Stalen onderstel voor inliggend tafelblad.

Contacteer ons

houten eettafel laten maken
houten tafelblad op maat laten maken
houten tafel laten maken
houten tafel met houten poten
houten tafel op maat laten maken
houten tafels op maat
houten tafels op maat gemaakt
keukentafel op maat
laten
laten maken
lengtemaat maken
maat