Op zoek naar tafels op maat gemaakt?

tafels op maat gemaakt

Tafelfolie op maat gemaakt. Het nieuwe tafelkleed voor uw tafel.
Op de producten. Uw nieuwe entreemat - nu op maat gemaakt. Uw huis wordt, uitzonderlijk schoon. Over het product. Welke oppervlakken wilt u thuis beschermen? De op maat gesneden tafelfolie is perfect voor elk oppervlak in uw huishouden.Bovendien is de tafelfolie voorzien van een aantal bijzondere kenmerken die pas in tweede instantie zichtbaar worden. Hoogglans en glazen tafel. De fijn matte tafelfolie is speciaal ontwikkeld voor glazen tafels en hoogglanzende tafels.Deze op maat gemaakte folie beschermt uw eettafel en versterkt tegelijkertijd zijn uiterlijk.
robuuste tafels
StijlZo ronde eiken tafels - Meubelmakerij StijlZo - Hout, RVS, Formica zoals u het wilt hebben.
5/5 - Moo uit Tiel - 14-8-2020. Bedankt voor de tafel, we hopen er lang plezier van te hebben. 5/5 - Kim uit Zaltbommel - 28-11-2018. We hebben een ronde Eiken tafel laten maken door StijlZo, de tafel is binnen 4 weken voor ons gemaakt en geleverd. Deze hebben we op advies laten afwerken met Skilt lak, het geeft een heel mooi licht eiken kleur aan de tafel. 5/5 - 2 beoordelingen Geef beoordeling. Ga snel naar pagina.: Home - StijlZo beginpagina. Sitemap - StijlZo paginaoverzicht. Contact - StijlZo contactgegevens en formulier. Portfolio - StijlZo op maat gemaakte meubels. Verkoop - StijlZo Eiken tafels op maat.
tafels op maat gemaakt
Boomstamtafel of epoxy tafel kopen? op maat gemaakt - iQonya.
Dit zeggen onze klanten. echt een bedrijf die met je meedenkt en alle ruimte geeft voor je eigen ideeën, echt goede service met advies en ook de mannen die komen installeren, lieve mensen top gedaan. We zijn heel blij met onze mooie badkamer planken van cederhout. Mooi glad en in de olie gezet, geheel naar onze wens, echt vakmanschap! Jolanda Van Soest. Via een boeren markt ben ik hier terecht gekomen ik was al een tijdje op zoek naar mooie boomstam tafel maar erg duur tot dat ik bij deze fantastiese zaak kwam ik keek me ogen uit.En de tafels scheelde best hoop dan in meubel zaak.Kortom ik was verkocht Ook de baas was zo lief ze legde mij alles uit liet me van alles zien.En koffie met wat lekkers heerlijk Dus tafel uit gekozen.Ik moest alleen terug voor kleur oli uit te zoeken.Ik zag me tafel en was verliefd hoe kan je verliefd worden op je tafel Alles zat er in wat ik niet had kunnen bedenken en dit alles door echt zeer goed advies!
Maatwerk - Meubelfabriek Westra.
Officiële opening CvdK Brok. naar de design tafels. tafels op maat gemaakt in eigen fabriek. Bij de meubelfabriek in Burgum worden nog echt tafels op maat gemaakt. Soms ben je uren lang bezig om de juiste of geschikte tafel voor in je huis of bedrijfsruimte te zoeken en heb je wel wat in gedachten maar kom je er niet uit vaak in vele woonwinkels of via internet. Dan is een tafel op maat vaak de oplossing alleen denk je dan vaak dat het duur zal worden immers een tafel op maat laten maken is een specifiek iets speciaal voor jou op maat.
Eiken tafels op maat - Het Ambacht Losser: daar moet u zijn voor eiken tafels op maat.
Wij hebben in de loop der jaren een naam opgebouwd en doen er alles aan om die keer op keer waar te maken. Behalve houten tafels kunt u bij Het Ambacht Losser onder meer stoelen en zitmeubelen vinden. Wij hebben een grote en gevarieerde collectie. Veel van onze meubels worden vervaardigd in onze eigen meubelmakerij. Daarnaast hebben wij een standaard collectie. In onze showroom zijn onze meubelen op sfeervolle wijze uitgestald. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Zie hier meer over onze.: Wilt u meer informatie over eiken tafels die op maat gemaakt zijn of ons bedrijf?
Tafels met maatwerk design. Massief hout, gecoat staal Houtmerk.
Bij een aantal maatwerk tafels zoals eettafel Split bestaat de mogelijkheid om het blad op aanvraag op een dergelijke manier te laten bewerken. Veel voorkomend is het rechthoekige, massief houten blad. Voor veel tafels zoals designtafel Still de ideale vorm en perfect aan te sluiten op een keukeneiland, of parallel te plaatsen aan de wand in de woonkamer. Waar de maatwerk tafel Dani of de stoere Bold tafel massieve balken als tafelblad hebben, heeft rechthoekige eettafel Echo een werkblad waarin het stalen onderstel is geïntegreerd. Ovaal tafelblad met verjongde afwerking. Liever een ovale tafel in huis? Ga dan voor een Lino tafel op maat, of tafel Split met een ovaal tafelblad. De ovale Lino is een designtafel waarbij het tafelblad eveneens in Fenix materiaal kan worden gemaakt, een nanotech materiaal met bijzondere eigenschappen.
Maatwerk.
Al onze tafels zijn op maat gemaakt naar de wensen van de klant. Elke maat naar u voorkeur kan door ons gemaakt worden. Boomstamtafels, massieve tafels, massieve balk tafels. Al deze tafelsoorten zijn verkrijgbaar in elke maat met een bijpassend onderstel naar eigen keuze.
Tafelsmaak - Jouw droomtafel naar jouw smaak.
Je zit nergens aan vast. Alles voor jouw Tafelsmaak! Gebundeld meer dan 50 jaar ervaring! Unieke tafels gemaakt. Professioneel, goede service, een aanrader." Afgelopen week mijn tafel mogen ontvangen, gemaakt door Tafelsmaak en wat is het een mooie tafel geworden. Ben erg professioneel geholpen, leuk contact gehad en alle smaken en kleuren zijn mogelijk. Ik kom hier zeker nog eens terug! Gratis advies en ontwerp. Jouw wens en onze ideeën als basis voor een droomtafel op maat. Gratis advies én ontwerp, zelfs in 2- of 3D? Werken met vakmensen. Ontwerpen, tekenen, houtbewerking, lassen; wij doen het allemaal. Jouw wens gecombineerd met onze ervaring en vakkennis zorgt voor de op maat gemaakte tafel van je dromen. Oog voor detail. Een lasnaad wegwerken. Hout foutloos bewerken. We streven naar perfectie, zowel in het klantcontact als in het eindresultaat. Een eerlijke prijs. Tafelsmaak heeft geen dure directie of management, maar bestaat uit drie broers met korte lijnen. Het gebruik van duurzame materialen en betrouwbare leveranciers resulteren in een eerlijke prijs. Jouw idee koppelen wij aan ons enthousiasme. Dat is de wereld van Tafelsmaak! Volledig op maat. Jouw tafel, kast of andere meubel volledig op maat laten maken?
Tafels - Houtambacht.
De massieve en samengesteld massieve tafels van Houtambacht worden allemaal op maat gemaakt. Zowel de afmetingen, de vormgeving als de kleurstelling van onze eikenhouten tafels worden naar uw wensen uitgevoerd. De reeks tafels op de website zijn een selectie gerealiseerde ontwerpen waarop uw tafel kan gebaseerd worden. Uiteraard zijn andere ideeën of voorbeelden verwerkbaar in een nieuw en persoonlijk ontwerp. Foto 1 34 Foto 1 34. Toon info Fotoreeks. h https://www.houtambacht.be/crop/thumb/5477/the-jane-table.jpg': alt The" Jane Table" 5477 https://www.houtambacht.be/crop/full/5477/the-jane-table.jpg.: JavaScript moet ingeschakeld zijn om deze website te kunnen gebruiken.

Contacteer ons

tafellaken laten maken
tafelpoten
tafels
tafels op maat
tafels op maat belgie
tafels op maat gemaakt
tafels op maat maken
tuintafel laten maken
tuintafel op maat