Op zoek naar tafelbladen op maat laten maken?

tafelbladen op maat laten maken

Glazen tafelblad op maat laten maken?
Alle tafelbladen worden op maat afgesneden, geleverd en geplaatst. Ook in horecaruimtes kan glas geplaatst worden. Denk maar aan de glas voor horecatafels en terrastafels. Ook in kantoorruimtes zijn glazen tafelbladen voor bureaumeubelen zeer populair, ze maken de kantoorruimte zeer modern en licht. vierkant glazen tafelblad. rechthoekig glazen tafelblad. rond glazen tafelblad. ovalen glazen tafelblad. Glas beschermt houten tafels. Houten salontafels of tuintafels in teak, beuk, eik. zijn gemaakt in zachte houtsoorten en zijn daarom gevoelig voor vuil en krassen. Je kan het hout beschermen door er een glazen tafelblad op te plaatsen. Indien je er een helder glaspaneel op plaatst, blijf je altijd het hout zien waardoor je kan blijven genieten van de tafel. Opteer voor extra helder glas als je het hout 100 zichtbaar wenst te houden. Je kan het glas vlak of met afstandshouders op het houten tafelblad plaatsen.
tafelbladen en aanrechtbladen van hout, op maat gemaakt.
Na het exact op maat zagen en inpakken is het blad klaar om afgehaald of bezorgd te worden. Op deze manier maken wij per jaar enkele honderden houten tafelbladen en aanrechtbladen van hout. Op maat gemaakt volgens klantspecificatie. Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van de produktie van houten bladen kunt u verzekerd zijn van een goed advies en een hoogwaardig produkt op maat.
Waarom kiezen voor een tafel op maat? Meubel en Maatwerk.
Je bevindt je hier: Home 1 Waarom kiezen voor een tafel op maat? Waarom kiezen voor een tafel op maat? Een tafel op maat heeft veel voordelen. Hieronder zet ik ze voor je op een rij.: De exacte lengtemaat kan voor je gemaakt worden. Belangrijk hierbij is de breedtemaat van je nog aan te schaffen stoelen. Het is namelijk belangrijk dat je stoelen tussen de tafelpoten passen én dat er voldoende schuifruimte is tussen de stoelen onderling. Via de winkel webshop worden meestal tafels met vaste lengtematen verkocht zoals 200, 250 en 300cm. Wij kunnen echter iedere lengtemaat maken.
Tafel op maat laten vervaardigen Meubelmakerij Wielink.
Of u nu een tuintafel, salontafel of ander soort tafel op maat laat maken. Tafelblad op maat. Heb jij alleen een tafelblad nodig die op maat moet worden gemaakt? Wij kunnen deze in verschillende vormen en maten voor u ontwerpen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een houten tafelblad op maat van eikenhout of steigerhout. Voor een robuustere houten blad kunt u gaan voor een boomstam blad op maat. Samen met u lopen we de wensen na, zodat wij de tafelbladen in de juiste stijl kunnen maken.
Eiken tafelblad Op Maat bij HOUTvakman.nl; Topkwaliteit voor de Beste Prijs! HOUTvakman.
Wij vertellen u dan ook graag wat meer over onze werkwijze, zodat u precies weet wat te verwachten. Onze eiken tafelbladen worden ambachtelijk - met de hand - gemaakt door Nederlandse vakmannen. Op en top houtliefhebbers die met liefde en zorg uw tafelblad perfect op maat vervaardigen. Dit geldt trouwens ook voor onze eiken meubel bladen panelen! Uw eiken tafelblad wordt altijd speciaal op maat voor u vervaardigd. De basis bestaat uit mooie fijnbezaagde ruwe eiken planken. Deze planken betreffen kunstmatig gedroogde kd 8 - 12 Europees eikenhout, ideaal geschikt voor binnenplaatsing dus, waarbij het hout niet tot nauwelijks meer zal werken. Dit hout wordt op allereerst geselecteerd op goede kwaliteit en vervolgens op bestelling geschaafd en verlijmd tot tafelblad. Nadat het blad verlijmd wordt, laten wij uw eiken tafelblad ruim 1 week rusten.
Houthandel van Steen - Amsterdam - de mooiste houten tafels en wandplanken.
Tafelbladen op maat. Heb je nog een mooi onderstel van de tafel van je oma, of iets keks van marktplaats geplukt? Wij maken graag een tafelblad op maat voor je! Als je wilt kunnen we zelfs het blad op het onderstel bevestigen.
Forma Belgium Decoratieve panelen op maat.
Tafelbladen op maat. Verkrijgbaar in compact en multiplexplaat. Maak uw keuze voor een tafelblad op maat in Compact 12mm of in Multiplex 23mm. Kies voor een rechte rand of ga als alternatief voor een 'sharknose' of 'bullnose' randafwerking. Bepaal zelf de hoekafwerking door een keuze te maken uit 4 radiussen.
Tafelbladen JORGS Meubelen.
Of je nu een groot of klein huis hebt, niet al onze standaard tafels passen perfect in je ruimte. Daarom is het bij JORGS Meubelen mogelijk om je tafelblad op maat te laten maken! Heb je dus onze standaardmaten bekeken, maar zie je jouw favoriete tafelblad er niet tussen staan? Stuur dan gerust vrijblijvend een e-mail via verkoop@jorg-support.eu voor een offerte op maat. Wat ons speciaal maakt. Jij bent als klant bij ons écht koning. We streven er dan ook naar om jouw tafelblad zo snel mogelijk te produceren en bij je af te leveren. We rijden daarom elke maandag t/m vrijdag tot 21:00: door heel Nederland en België. Mocht je echter onverhoopt toch niet helemaal tevreden zijn met je bestelling, dan kun je bij ons voor een periode van 14 dagen gebruikmaken van een niet goed geld terug garantie. Je hoeft je hierbij geen zorgen te hebben over extra kosten, want de verzend- en retourkosten komen voor onze rekening. Bovendien betaal je de rekening zelfs pas bij de bezorging! Losse tafelbladen bestellen bij JORGS Meubelen.
Tafels op maat - trinity interieur.
Maar dan tegen een lagere prijs en u kunt de tafel op maat bestellen! U heeft bij ons de volledige vrijheid om een tafel op maat te laten maken. Elke afmeting van een tafel is mogelijk. En u heeft de keuze uit verschillende toplagen van het tafelblad.

Contacteer ons

tafel
tafelblad
tafelbladen op maat
tafelbladen op maat laten maken
tafelblad laten maken
tafelblad op maat laten maken
tafelblad op maat laten zagen
tafelblad op maat maken
tafel op maat laten
tafel op maat online
tafel samenstellen
tafelsmaak