Op zoek naar houten tafels op maat?

houten tafels op maat

Woodsins Boomstamtafels op maat Dendermonde.
Aan tafel wordt lief en leed gedeeld. Er wordt aan gelachen, gehuild, op gedanst en hopelijk véél gefeest! Daarom willen wij bij Woodsins u de tafel van je leven geven! Onze tafels op maat zijn niet zomaar houten objecten maar echte unieke creaties op maat.
robuuste tafels
Unieke tafels op maat Eetkamertafels NietZomaarHout.
Boeren tafel antiek Kastanje hout. Visgraat tafel grijs Eiken. Ronde eettafel Mangohout. Tafel Fatboy Teakhout. Teakhouten eettafel Max. Teakhouten tafel Crazylegs. Robuuste ronde teakhouten tafel. Ovale design tafel teakhout. Ronde Eiken tafel Isa zwart. Exclusieve oud Eiken kloostertafel. Exclusieve oud Eiken epoxy tafel. Unieke oud Eiken tafel Jumbo. Stoere tafel geborsteld Eiken. Oude Europees Eiken kloostertafel. Stoere tafel geborsteld oud Eiken. Bartafel Fatboy Teakhout. Eiken eettafel eivorm. Oude robuuste tafel Tim. Breed assortiment tafels. Wij van NietZomaarHout maken uw persoonlijke eettafel geheel op maat en naar uw wensen. U kiest zelf een houtsoort, behandeling en het onderstel. Wij werken voornamelijk met Eiken, oud Eiken, Teakhout, Notenhout, staal en RVS. Al onze producten zijn vervaardigd uit natuurlijke materialen, alle boomstammen en materialen zijn uniek. Bent u op zoek naar een mooie tafel voor in uw woonkamer? Een mooie tafel waar u met veel mensen aan kunt zitten. Genietend van een lekker drankje en een hapje? Bij NietZomaarHout hebben verschillende soorten tafels voor u in onze showroom en op onze website staan. Doordat wij zelf onze meubels maken hebben wij een breed assortiment. Wij hebben prachtige houten planken in onze werkplaats waarmee wij de mooiste meubels maken.
houten tafels op maat
Tafels op maat Houten tafels op maat gemaakt door Casper Rutges.
Selecteer een pagina. Tafel op maat. Meubelmakerij Casper Rutges maakt een tafel op maat naar uw wensen. E-mailadres of telefoonnummer. MODERNE STRAK VORMGEGEVEN ONTWERPEN. TAFELS OP MAAT GEMAAKT, OP DE CM NAUWKEURIG. ALLE TAFELS GEHEEL VAN MASSIEF HOUT. Tafels op maat gemaakt. Een tafel op maat biedt een sfeer in uw huis die u niet krijgt bij een tafel van een normale woonwinkel. Het massieve hout waarvan de tafels gemaakt worden is nauwkeurig uitgekozen. Hierbij letten wij op de kwaliteit van het hout en een unieke nervenstructuur. In de loop der jaren hebben wij al een hoop modellen gemaakt. U kunt ter inspiratie deze tafel ontwerpen eens bekijken. Maar laat u zich vooral niet remmen in de eigen wensen. Een tafel op maat laten maken door ons gebeurt altijd exact naar uw wens.
houten tafels op maat
Eiken tafel op maat Hoogste kwaliteit - Scherpe prijs Tafels99.
Toch zijn deze wat model en ontwerp betreft doorgaans net even anders: ze zijn namelijk geïnspireerd door de tafels die tijdens de middeleeuwen in kloosters en kastelen gebruikt werden om aan te werken en te eten. Dat betekent dat bijvoorbeeld het onderstel vaak net iets verder bewerkt is dan bij de gemiddelde boomstamtafels. Toch houdt de kloostertafel zijn kenmerkende warme en natuurlijke gevoel, vooral doordat er altijd hout wordt gebruikt waarin de knoesten en schuren niet zijn weggewerkt. Met zijn geschiedenis als monnikentafel is de kloostertafel perfect om als werktafel te gebruiken - maar ook als eettafel is hij natuurlijk prima op zijn plaats! Waar de kloostertafel geïnspireerd is door middeleeuws meubilair, is de industriële tafel eerder gebaseerd op de moderne en strakkere sfeer van de afgelopen eeuwen. Een dergelijk meubelstuk bestaat doorgaans uit een mooi strak, houten tafelblad, bijvoorbeeld van klassiek eikenhout of van steigerhout, dat vaak wat stoere beschadigingen vertoont. Daaronder bevindt zich een metalen onderstel in een minimalistische vormgeving. Natuurlijk kan het onderstel ook van hout gemaakt worden, wanneer dat beter in jouw woning past!
Tafels op maat - Hedi Meubelen Duurzame tafels op maat.
Stichting Bogota Zonder Honger. Maak je tafel op maat. Tafels op maat. Maak in 3 stappen jouw duurzame droomtafel op maat. Stap 1: Kies je vorm blad Stap 1: Kies je vorm blad. Stap 3: Kies je poot Stap 3: Kies je poot.
Houten tafels op maat - Sav Økse.
Rikke Kast 3-deurs. Rikke Dressoir 2-vak. Rikke Dressoir 3-vak. Rikke Dressoir 4-vak. Rikke Tv-meubel 200 cm. Rikke Tv-meubel 120 cm. Taal Nederlands English. Maatwerk houten tafels. Maatwerk houten tafels. Sav Økse is maatwerk. Exclusief en uniek. Op basis van de modellen in onze vaste collectie leveren we maatwerk. De Sav Økse tafels zijn standaard leverbaar in veel afmetingen, vormen en afwerkingen. Als je specifieke wensen hebt, is er veel mogelijk. Een extra grote tafel of juist een smalle tafel, ook andere opties zijn bij de Sav Økse tafels mogelijk. Een tafel in een extra grote afmeting of met een Fenix toplaag. Kies voor een tafel die ideaal matcht met de rest van je interieur door een tafel te laten maken in een kleur die aansluit bij de rest van je meubels.
Eettafels op maat gemaakt op maat gemaakt? Shop bij de moderne meubelmaker: FØRN.
Op gemiddelde waardering sorteren. Sorteren op nieuwste. Sorteer op prijs: laag naar hoog. Sorteer op prijs: hoog naar laag. Beton tafel met schragen Taeke. Betonlook eettafel Seth op maat gemaakt. Betonlook eettafel Stella. Betonlook eettafel Vicente. Betonlook Eettafel Xenno. Betonlook tafel Linnéa.
Tafels op maat Younic.
Tafels op maat. Naast onze eigen creatie tafels geven we u de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te brengen. Op basis van dit ontwerp creëren wij een op maat gemaakte tafel. Een uniek gegeven.Voor u, door ons. Vereeuwigd door een brandmerk.
Houten tafels en industriële tafels ambachtelijk op maat gemaakt.
Zo gebruikt u uw eettafel als bartafel bij feestelijke gelegenheden of uw keukentafel als sta-bureau tijdens het thuiswerken. Neem een kijkje bij onze hoogte verstelbare tafels. Alle houten tuintafels zijn door onszelf ontworpen en worden in onze werkplaats naar wens op maat gemaakt.

Contacteer ons

houten eettafel laten maken
houten tafelblad op maat laten maken
houten tafel laten maken
houten tafel met houten poten
houten tafel op maat laten maken
houten tafels op maat
houten tafels op maat gemaakt
keukentafel op maat
laten
laten maken
lengtemaat maken
maat