Op zoek naar eetkamertafel op maat laten maken?

eetkamertafel op maat laten maken

Maatwerk - Meubelfabriek Westra.
Ook een uitschuifbare eettafels en grote eettafels voor grotere gezelschappen zijn veel gevraagd. Wij maken kloostertafels, robuuste tafels, landelijke tafels en vele andere stijlen. Het hout wordt ook regelmatig gecombineerd met blank staal, zwart staal, gepoedercoat staal en roestvrij staal RVS. Wij werken vrij informeel en laagdrempelig. Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen te bespreken. Uw maatwerk tafel wordt dan in 3D getekend vaak door FeicoJr. En als u volledig tevreden bent met de details maken wij de tafel voor u. Onder het productie proces maken wij zo nu en dan fotos handig voor ons maar nog leuker voor de klant. Nee de eettafel is niet meer weg te denken en zeker een tafel op maat speciaal voor de klant, WESTRAheeft een hele bijzondere collectie eettafels op deze website te staan wij nodigen u dan ook uit om onze eettafel collectie te bewonderen vaak kunnen we er zelfs met elkaar een tafel op maat op los laten.
Tafels - Houtambacht.
De massieve en samengesteld massieve tafels van Houtambacht worden allemaal op maat gemaakt. Zowel de afmetingen, de vormgeving als de kleurstelling van onze eikenhouten tafels worden naar uw wensen uitgevoerd. De reeks tafels op de website zijn een selectie gerealiseerde ontwerpen waarop uw tafel kan gebaseerd worden. Uiteraard zijn andere ideeën of voorbeelden verwerkbaar in een nieuw en persoonlijk ontwerp. Foto 1 34 Foto 1 34. Toon info Fotoreeks. h https://www.houtambacht.be/crop/thumb/5477/the-jane-table.jpg': alt The" Jane Table" 5477 https://www.houtambacht.be/crop/full/5477/the-jane-table.jpg.: JavaScript moet ingeschakeld zijn om deze website te kunnen gebruiken.
Tafels met maatwerk design. Massief hout, gecoat staal Houtmerk.
Meer over dagelijks gebruik van massief hout. Wat zijn de voordelen van een tafel op maat laten maken? Soms zijn standaard variaties niet voldoende om optimaal gebruik te maken van de ruimte. Of schiet de keuze in materialen tekort om goed af te stemmen op de bestaande woon- of werkomgeving. Doordat we losse componenten uit onze collectie gemakkelijk kunnen combineren is maatwerk mogelijk. Tafels in massief hout of moderne laminaat-oppervlakken zoals tafels met ArpaFenix topbladen. Bouwkundige onderdelen zoals kolommen of verhogingen opnemen in frame en tafelblad. Een wangen tafel tussen twee muren, in een nis, of als verlengstuk van een kookeiland. Extra brede tafels, zodat er meerdere zitplekken of werkplekken ontstaan. Eventueel aangevuld met typischeuitsparingenvoor apparatuur of kabelmanagement. Een speciale bladvorm die past bij de vorm van de ruimte. Bijvoorbeeld ronde tafels in een vierkante ruimte. Of een ovaal die zorgt voor meer doorloop ruimte in de hoeken van de kamer. Bijpassende producten als vensterbanken, schappen, een barblad of salontafel kunnen we aansluiten in detaillering en afwerking.
Eettafel op maat laten maken - Leven in Stijl.
Dit keurmerk geeft ons zekerheid dat wij eerlijk en duurzaam houten kunnen gebruiken voor onze meubelen. De eettafel op maat laten maken geeft een speels en warm effect in jouw eetruimte. De eettafel op maat laten maken wordt verlijmd uit lamellen.
'Tafel' op maat laten maken? Joinchat.
Tafel op maat laten maken? Gepost op 9 januari 2017 te 11:21. Geschreven door indusigns_admin. Tafel op maat? Heb je zelf ideeën over hoe jouw ideale tafel eruit moet komen te zien? Ben je zelf niet in staat om deze speciale wensen om te zetten in een passend ontwerp? Dan ben je bij ons helemaal op het juiste adres! Wij maken verschillende tafels van verschillende materialen. Ons specialisme ligt vooral bij unieke tafelframes, maar ook tafelbladen zijn geen enkel probleem. Wil je dus een uniek item toevoegen aan je interieur? Neem dan gerust contact met ons op. Heb je zelf ideeën m.b.t. Wij werken deze ideeën graag voor je uit! Welke 'look' moet het tafelframe krijgen? Robuust of juist subtiel? Hoe wil je het tafelblad hebben? Er is werkelijk van alles mogelijk. Schroom niet om ons al jouw wensen te vertellen. Wat voor tafelframe onder het blad? Tafel op maat. Uiteraard is het belangrijk dat je nadenkt over het tafelframe. Wil je die robuust hebben of juist heel subtiel? Wil je het tafelframe van staal of juist van hout? Hoeveel plekken moeten er komen voor de stoelen?
Eiken tafel op maat Hoogste kwaliteit - Scherpe prijs Tafels99.
Toch zijn deze wat model en ontwerp betreft doorgaans net even anders: ze zijn namelijk geïnspireerd door de tafels die tijdens de middeleeuwen in kloosters en kastelen gebruikt werden om aan te werken en te eten. Dat betekent dat bijvoorbeeld het onderstel vaak net iets verder bewerkt is dan bij de gemiddelde boomstamtafels. Toch houdt de kloostertafel zijn kenmerkende warme en natuurlijke gevoel, vooral doordat er altijd hout wordt gebruikt waarin de knoesten en schuren niet zijn weggewerkt. Met zijn geschiedenis als monnikentafel is de kloostertafel perfect om als werktafel te gebruiken - maar ook als eettafel is hij natuurlijk prima op zijn plaats! Waar de kloostertafel geïnspireerd is door middeleeuws meubilair, is de industriële tafel eerder gebaseerd op de moderne en strakkere sfeer van de afgelopen eeuwen. Een dergelijk meubelstuk bestaat doorgaans uit een mooi strak, houten tafelblad, bijvoorbeeld van klassiek eikenhout of van steigerhout, dat vaak wat stoere beschadigingen vertoont. Daaronder bevindt zich een metalen onderstel in een minimalistische vormgeving. Natuurlijk kan het onderstel ook van hout gemaakt worden, wanneer dat beter in jouw woning past!
NIEUWE LOSSE TAFELBLADEN WERKBLADEN OP MAAT ONLINE BESTELLEN KOPEN TAFELBLADEN.EU.
Een breed assortiment aan nieuwe melamine, eikenhout, hoogglans en horeca tafelbladen. Onze bladen zijn leverbaar in verschillende kleuren, afmetingen en diktes. Wij leveren onze tafelbladen en werkbladen aan bedrijven, onderwijsinstellingen, verenigingen maar ook aan particulieren in Nederland en Belgie. Onze tafelbladen voor buiten zijn ook geschikt voor de horeca. Bij ons kunt u de goedkoopste melamine tafelbladen kopen, wij hebben een assortiment voor binnenshuis maar ook voor buiten. Wilt u een tafelblad op maat afwijkende maten of speciale vormen laat het ons dan weten en wij zorgen er voor dat u een gespecificeerde prijsopgaaf krijgt.
Van Tafel - Massief houten eettafels op maat gemaakt.
We dagen onszelf uit om onze collectie telkens te verbeterenen te vernieuwen.Ook is er ruimte voor eigen ideeën of specifieke wensen. Zo creëer je jouw unieke tafel geheel op maat gemaakt.Wij, Van Tafel, maken tafels! Kunnen wij je helpen? Wat klanten zeggen. Bij ons Van Tafel. Van Tafel in de media. Oirschot - Noord Brabant.
Een tafel op maat gemaakt - Arp Design.,
De perfecte tafel is dus heel persoonlijk. Ben je bovengemiddeld lang of juist heel klein? Dan wil je misschien onze standaard tafelhoogte van 75 cm laten aanpassen. Ook kunnen we bijvoorbeeld het tafelblad aanpassen zodat je er gemakkelijk met een rolstoel aan kan zitten. Is de maat goed, maar wil je een kleur die wij niet standaard aanbieden? Ook dat kan. We denken graag met je mee over de mogelijkheden voor jouw tafel op maat. Onze producten worden in Nederland gemaakt door te allerbeste vaklui die in de werkplaats ter plekke de maatvoering aan kunnen passen aan jouw wensen. Er is dus veel mogelijk! Je bent op afspraak van harte welkom in onze showroom voor persoonlijk advies. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Dan laten wij je alles zien en helpen we je met het maken van de keuze.

Contacteer ons

eetkamertafel laten maken
eetkamertafel op maat laten maken
eettafel
eettafel 3m
eettafel bank op maat laten maken
eettafel eik
eettafel laten maken
eettafel of eetkamertafel op maat
eettafel op maat
eettafel op maat gemaakt